mainbanner
previous arrow
next arrow

Faydasıçok Vakfı

Faydasıçok Vakfı, 2016 yılında ülkemizin geleceğinin iyi eğitimli gençlerle şekilleneceğine olan inancımız ve bunun gerçekleşmesine katkıda bulunma hayalimizle kurulmuştur. Amacımız gençlerimizi burslarımızla maddi yönden desteklerken, bir yandan da onların kişisel gelişimlerine katkı sunarak hayatlarına dokunabilmektir.

Öğrencilerimizin Gözünden

Burak Kaan Yılmaz

Faydasıçok Vakfı, ailem gibi gördüğüm bir vakıftan çok daha ötesi benim için. Böyle hissetmemin nedeni; bana her sorunumda, her kararımda tıpkı bir abim bir ablam ya da bir dostum gibi yanımda olmaları ve desteklemelerinden dolayı diyorum. Başlangıçta bu burs programına katılırken sadece maddi olarak destek verileceğini düşünmüştüm. Fakat Faydasıçok Ailesi'nin içinde yer aldıkça asıl amacın bizleri iyi, eğitimli ve yetenekli birer insan olarak geleceğe hazırlamak olduğunu anladım. Bu gerçekten çok güzel bir şey. Bizlere verilen birbirinden harika eğitimler sayesinde hem gelecek iş ve sosyal hayatımıza karşı bizleri hazırlıyor hem de içimizde gizlenmiş olan cevherlerin açığa çıkmasında yardımcı oluyor. Bu nedenle İyi ki bu ailenin bir parçasıyım.

Didem Nur Ayaroğlu

Öğrencilere burs veren ama burs vermekle kalmayıp okul sonrasındaki hayatına hazırlayan, kişisel gelişim eğitimleriyle öğrencilere büyük katkılar sağlayan benim gözümde Türkiye'nin en iyi sivil toplum kuruluşlarından biri. Üniversitenin ilk yıllarında hangi yola gideceğimi bilmezken, vakfın sağladığı kişisel gelişimimize katkı yapan eğitimler sayesinde bu yolculukta kendimi çok yakından tanıma fırsatı buldum. Vakfın bana sağlamış olduğu mentörlerle asla kendimi yalnız hissetmedim. Faydasıçok Vakfı bir vakıftan çok kendimi ait hissettiğim bir aile oldu. Hayattaki bu yolculuğumda arkamda olduklarını bilmem geleceğe daha güvenle ve daha sağlam adımlarla ilerlememi sağlıyor. İyi ki Faydasıçok Vakfı ile yollarımız kesişmiş ve bu yolda beraber ilerliyoruz.

Büşra Ünivar

Faydasıçok sadece bir vakıf değil hepimizi kucaklayan kocaman bir ailedir. Başlangıçta Faydasıçok Vakfı'nın sadece maddi destek vereceğini düşünerek başvuru yapmıştım fakat işlerin hiç de öyle basit olmadığını, Sedefteki İnciler programının asıl amacının maddi imkanı olmayan gençleri ve özellikle genç kızları donanımlı, yenilikçi ve vizyon sahibi olacak şekilde hedefine ulaştırmada yardımcı olduğunu çok güzel şekilde tecrübe ettim. Yaklaşık 4 yıl önce ilk üniversiteye başladığımda; kendime değer katmak, işimin ehli olmak için neler yapacağımı bilmezken ve kafam karışmış haldeyken elimden adeta kendi çocuklarıymışçasına tutan, güçlü ve kendinden emin adımlarla gelişmeme ve globalleşmeme olanak sağlayan Faydasıçok Vakfı'na sonsuz teşekkür ediyorum.

Yeni Dünya Zirvesi 2022

Sayılarla
Faydasıçok Vakfı

Bursiyer

Mentör

saat

Gönüllülük Çalışması

Mezun

Staj Desteği

Eğitim

Burs Programlarımız

Sedefteki İnciler

Her sedefte bir inci bulmak... Hz. Mevlana der ki: ‘’Her sedefte inci bulunmaz.’’ Bizler sedeflerin içindeki gerçek incileri bulmak için yola çıktık. Ve yine der ki: ‘’İnsanların hayırlısı, insanlara faydası dokunandır.’’

Burs Programlarımız

İz Bırakanlar

İz Bırakanlar projemiz ile üniversitelerin farklı bölümlerinde okuyan 200 kız ve erkek öğrencimizi burslarımız ve kişisel gelişim eğitimlerimiz ile desteklemekteyiz.

Hepbirlikte Güçlüyüz

Vakfımıza Bağış Yapmak İsterseniz